Wat
Je gaat rugby training volgen. De uitgelezen kans om je spiermassa te vergroten en een ijzersterke conditie op te bouwen!  Rugby is de ultieme teamsport en is voor iedereen. Of je nu groot, dun, snel, sterk of jongen of meisje bent, voor iedereen is er een positie op het veld. Ben jij op zoek naar een fysiek teamsport dan is rugby dé sport voor jou!

In 6 weken zullen we je kennis laten maken met rugby. Je leert alle facetten van de sport: rennen met de bal, passen, schoppen (de bal natuurlijk!), tackelen, tillen en duwen.
Info

Over URC
URC kenmerkt zich als een vereniging met een winnaarsmentaliteit waarbij de leden respectvol en met normen en waarden de sport beoefenen. Het is een toegankelijke en sociale vereniging waarbij iedereen welkom is. Tijdens de (thuis)wedstrijden zijn veel supporters (familie en vrienden), rugbyliefhebbers en pers aanwezig die ook volop meedoen aan de derde helft!

Wanneer
Dinsdag en donderdagavond (check website, tijden afhankelijk van je leeftijd).

Waar
Utrechtse Rugby Club (URC), Sportpark Rijnvliet 5, Utrecht

Actie
Als je je inschrijft voor deze actie mag je dus maar liefst 6x gratis meetrainen!
Na inschrijving krijg je een bevestiging waarin staat hoe je contact opneemt met URC om af te spreken wanneer je de eerste keer komt. Natuurlijk mag je een vriend(in) meenemen!
 

 

 

 

 

                   

 

 Activiteit:  6 x Gratis Rugby bij URC (m/v)
Pascode
Geboortedatum

Wil je anoniem
hulp of advies?

klik dan hier